Electrocasnice & Climatizare, Pet Shop, Sanatate

Cum facem fata zilelor toride din aceasta perioada?

Cum facem fata zilelor toride din aceasta perioada? Canicula a pus stapanire pe oras si suntem cu totii in cautarea celei mai bune metode de a ne racori. Vara si-a anuntat prezenta inca din luna iunie cu temperaturi extrem de ridicate. Pe masura ce termometrul urca si soarele isi face simtita puterea deplina, ne confruntam cu provocari legate de caldura excesiva. Cu toate acestea, cu putina pregatire si atentie, putem evita disconfortul si sa ne protejam sanatatea noastra, dar si a animalelor noastre de companie, in timpul zilelor caniculare de vara. Sofia Concept iti pune la dispozitie cele mai bune variante pentru a face fata zilelor toride.

Hidratarea face diferenta!

In aceste zile calduroase, este recomandata hidratarea organismului atat la oameni, cat si la micii nostri prieteni necuvantatori. Apa, dar si sucurile de fructe ajuta corpul sa se mentina puternic impotriva caldurii insuportabile. Iata sugestiile noastre:

Storcator Citrice Thomas

Economisiti timp si efort, savurand un suc proaspat stors cu ajutorul storcatorului de citrice Thomas, ce are o capacitate de 40 W. Aparatul incepe sa functioneze cu o presare usoara si se opreste la eliberare.

Dispenser Apa Automat Pisici 2L

Dispenserul de apa automat pentru pisici este ideal pentru hidratarea animalului dumneavoastra! Are un design compact, ergonomic, ocupand o suprafata mica si avand o inaltime confortabila.

Cum sa te racoresti pe timp de canicula?

In cele mai caniculare zile, fie ca ne aflam acasa sau la birou, tot ce ne putem dori este doar putina racoare. Animalele noastre de companie pot resimtii si ele caldura puternica, mai ales din cauza blanitei lor. Astfel, Sofia Concept vine in ajutorul tau! Iata ce ti-am pregatit:

Mini Aparat Aer Conditionat Portabil

Dispozitiv usor si mic, cu aspect șic, racoritor in verile fierbinti. Scapati de aerul fierbinte si uscat. Dispozitiv cu multiple utilizari: ventilatie/umidificare/racire. Design de racire cu apa, pentru a obine o racire rapida.

Covoras Racire Oceanic L 90x50cm

Acest covoras de racire pentru animale de companie, cu gel non-toxic si auto-racire, este solutia sanatoasa si ecologica pentru zilele toride de vara si este potrivit pentru animalele dumneavoastra de companie, fiind portabil si usor de curatat.

Articole Similare

Lasă un răspuns