Returnarea produselor se va supune termenilor si conditiilor, dar si unei politici proprii de retur.

Adresa pentru coletele retur este: Str. Bucegi, nr.14, Buzau, anuntand, in prealabil la numarul de telefon: 0729170050 sau pe mail: contact@sofiaconcept.ro 

Daca nu ai timp sa completezi formularul de retur, poti trimite direct coletul la adresa mai sus mentionata in maximum 14 zile calendaristice de la data livrarii, iar in interiorul coletului sa fie notat pe o hartie contul bancar pentru efectuarea platii. Plata se va efectua prin transfer bancar in contul specificat de dumneavoastra.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt in sarcina cumparatorului. In situatia in care cumparatorul a beneficiat de livrarea gratuita a produselor in conditiile explicate la sectiunea Livrarea produselor, din pretul de restituit se vor retine de catre companie si aceste costuri (costurile de transport ale primei livrari). Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa ne informati in scris, prin completarea Formularului de Retur. Rambursarea sumelor se va face intre 2-15 zile de la data acceptarii returului de catre SC SOFIA EXCLUSIVE CONCEPT SRL.

Pentru a fi acceptata returnarea produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-au fost livrate (cutia originala, etichetele originale, sa nu fie deteriorate, rupte sau sa aiba alte defecte). Va recomandam sa returnati coletul in asa fel incat sa corespunda greutatii, formei si continutului.

Pentru jucariile cu telecomanda si electrocasnice, nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

In privinta hainelor, daca produsele nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite ( produse purtate, cu pete, spalate/uscate, murdare, rupte, descusute sau incomplete, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa administrativa. In cazul in care gradul de deteriorare duce la imposibilitatea utilizarii produsului, va trimitem coletul inapoi.

Pentru a putea solutiona cat mai repede cererea dumneavoastra de restituire, va recomandăm sa rambursaţi produsele prin intermediul curierului cu care v-au fost livrate produsele. Se refuza automat coletele cu ramburs sau trimise prin Posta Romana. De asemenea, coletul trimis retur trebuie sa fie ambalat corespunzator in ambalajul autorizat al firmei de curierat si cutie de carton, deteriorarea cutiei si ambalajul necorespunzator atrage dupa sine retinerea unei sume .

Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. In cazul in care doriti inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra, ca şi client. Inlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferentei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati intr-un interval de 72h echipa SC SOFIA EXCLUSIVE CONCEPT SRL (telefon: 0729170050/Str. Bucegi, nr.14, Buzau) pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie inlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre noi. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

Completeaza si trimite formularul de mai jos: