COMENZI TELEFONICE: 0720 271 799
Transport gratuit peste 250 lei. Livrare rapidă, în maxim 48h! Retur garantat!

Transport gratuit peste 250 lei.

Transport rapid (24-48h)
RETUR GARANTAT!

Despre noi

S.C. SOFIA EXCLUSIVE CONCEPT S.R.L. este o companie romaneasca, infiintata in anul 2018, a carei misiune este sa promoveze produse de calitate pentru mamici si copii.

Suntem distribuitor oficial in Romania al unui mix de branduri de jucarii, produse pentru exterior si cadouri cunoscute pe piata nationala.

Portofoliul mare de produse ofera companiei posibilitatea de a raspunde la cererile clientilor prin acoperirea tuturor categoriilor de public tinta in functie de varsta, sex, pret.

 Fiecare produs din portofoliul este atent selectat, in functie de cerintele pietei si se caracterizeaza printr-o calitate premium. Produsele din portofoliu sunt realizate in Europa, conform normelor de siguranta reglementate.

Acest site este deținut și operat de

SC SOFIA EXCLUSIVE CONCEPT SRL,

Buzau, str. Bucegi, nr.14,
J10/779/2018
RO39686924
Capital Social: 200 RON

216743302_4688495444513095_498094840353636218_n
Sofia Concept Online Store

Un proiect de suflet

Sofia Concept este un magazin online înființat în 2018, cu o gamă largă de produse destinate în primul rând copiilor, dar și mămicilor, și tăticilor: diverse articole de casă și electrocasnice menite a le ușura munca, pentru a petrece mai mult timp alături de cei mici.

Acest proiect de suflet poartă numele fetiței noastre, Sofia. Întregul concept a pornit încă de la nașterea ei, din dorința de a cunoaște cât mai multe lucruri noi sau de a căuta anumite jucării. Și atunci, ca și acum, am considerat că este foarte important să acorzi o atenție deosebită universului copilăriei, cu tot ce presupune acesta. A fost un vis devenit realitate! Tocmai de aceea, ne dorim să oferim o experiență online cât mai placută fiecaruia dintre voi. Ne dorim să aducem în fiecare familie zâmbete, confort si încrederea de care orice părinte are nevoie pentru copilul său. De la produse , la reduceri, modalități de ambalare, cadouri, încercăm să vă aducem o bucurie ori de cate ori deschideți un colet de la noi.

Vă mulțumim tuturor celor care ne vizitați și cumpărați produsele noastre. Vă dorim din suflet tot ce e mai bun!

Hai să ne cunoști

Echipa Sofia Exclusive Concept

♥ ♥ ♥ În spatele unui proiect extraordinar, întotdeauna stau oameni fabuloși. Ca noi! ♥ ♥ ♥

Sofia Maria

BRAND ENDORSER

Sofia Niță

BRAND ENDORSER

Adelina Niță

SALES MANAGER

Sorin Niță

CEO Sofia Exclusive Concept

Andreea Ghiță

Shop Manager
Cos de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe site reprezinta acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor