Haine dama, Sport

Fitness și o viață sănătoasă

De ce ar trebui să facem mai multă mișcare?

În viața de zi cu zi suntem presați din ce în ce mai mult din cauza timpului. Din cauza stresului acumulat în fiecare zi,uităm să ne menținem corpul într-o formă fizică bună. Astfel că urmările unei rutine neadecvate se pot vedea atât fizic, cât și psihic.

Există tot mai multe avantaje ale unui stil de viață activ din punct de vedere sportiv. O activitate fizică precum fitnessul, dacă este practicată zilnic, poate reduce apariția unor boli cronice și crește rezistența la efortul fizic. Sunt suficiente 30 de minute de mișcare în fiecare zi și abordarea unei alimentații cât mai sănătoase pentru a avea un somn mai odihnitor, a scăpa de stres şi anxietate sau pur şi simplu pentru a avea o stare de bunădispoziţie, trebuie doar să începem prin a face mişcare regulat.

Fitness-ul reprezintă abilitatea organismului de a consuma oxigen în mod eficient prin creșterea cantității acestuia trimisă la mușchi, oxigen care le va permite mușchilor să funcționeze un timp mai îndelungat. Fitness-ul de tip aerobic depinde de starea inimii, a plămânilor și a mușchilor. Fitness-ul de tip muscular se caracterizează prin creșterea rezistenței și forței mușchilor prin ridicarea de greutăți. De asemenea și flotările sunt un mod util pentru creșterea forței musculare.

Începutul nu este așa de simplu pe cât pare. Este nevoie de o motivație puternică, fără să lăsăm alți factori externi să ne demoralizeze și să avem curaj să adoptăm un stil de viață sănătos prin cât mai multă mișcare.

Care este primul pas?

Pentru început, este indicat sa îți asiguri o ținută corespunzătoare pentru a te putea mișca cât mai ușor. Poți alege între un set fitness format din două piese, fie cu manecă lungă pentru zilele mai răcoroase, fie cu o bustieră sport pentru a te simți cât mai lejer sau poți opta pentru un simplu top și o pereche de colanți pe placul tău. Iată ce oferte ți-a pregatit Sofia Concept!

 

Setul Fitness Platinum Black din poliester și nylon, compus din 2 piese, are o elasticitate ridicată și compoziție respirabilă. Țesăturile sunt moi și se întind fară efort cu mișcările dumneavoastră, fară a sacrifica suportul și durabilitatea, ușor de completat și foarte confortabil de purtat. Seturile de îmbrăcăminte activă pentru femei Sofia Concept sunt dedicate pentru a vă oferi un confort maxim, așa că nu ezitați să purtați acest costum de yoga drăguț oricând și oriunde.

               

Colanții sport pentru femei, cu talie înalta, au o elasticitate ridicatăcompoziție respirabilă, uscare rapidă și absorbție de umiditate. Sunt ideali pentru fitness, yoga, alergat,etc. Au efect modelator pe abdomen, cu susținere ridicată și talie înalta. Design cu un număr minim de cusături, pentru un plus de confort și mobilitate sporită. Este un model realizat din țesături moi și elastice. Materialul este fin și respirabil, special realizat pentru activitățile sportive.

   

 

Setul Fitness One Blue din poliester și spandex, compus din pantaloni și bustieră, are o elasticitate ridicatăcompoziție respirabilă, uscare rapidăabsorbție de umiditate. Proiectat cu o compresie suficientă pentru a modela și ridicapermițând în același timp corpului  se miște confortabil fără  se simtă restricționat.  Pantalonii skinny sunt simpli și eleganți și îi poți purta cu orice bluză. Sutienul sport are un decolteu care expune gâtul și în partea superioară este robust.

Pentru a vedea mai multe produse din categoria haine de damă, intră aici!

Articole Similare

Lasă un răspuns