Cadouri

Sarbatoarea lui Mos Craciun! – Ce ai pe lista ta de dorinte anul acesta?

Dupa ce am depasit faza intrebarilor “Serios? Mai e asa putin pana la Craciun?”, “Cand a trecut anul atat de repede?” si “Eu ce cadouri cumpar si cand?”, ne-am gandit sa te ajutam cu cateva sfaturi despre cadouri. Da, e acea vreme din an cand trebuie sa facem lista cu dorinte catre Mos Craciun.
Ne place sau nu sa recunoastem, perioada dinaintea Sarbatorilor de iarna este, de cele mai multe ori, usor stresanta. Timpul este intodeauna insuficient, iar planurile de acasa uneori nu se potrivesc cu programul de la serviciu sau cu orarul magazinelor. E greu sa gasesti ragazul sa te gandesti la ce-si doresc cei carore vrei sa le oferi ceva si e si mai greu sa “faci rost” de cateva ore in plus pentru alergat prin magazine.

Ce reprezinta cadoul de Craciun?

Daca tot vorbim de cadouri, este important sa cunosti semnificatia din spatele gestului, astfel incat sa ai garantia ca faci de fiecare data o alegere inspirata. Dincolo de factorul material, cadourile pentru cei dragi sunt un semn de recunostinta, multumire, apreciere, iubire, respect si multe alte sentimente pozitive pe care le poti ingloba si transmite mai usor intr-un gest decat prin cuvinte. Oferirea de cadouri a devenit traditie in acest sens si se practica in fiecare an de cateva secole, avand o insemnatate profunda. Daca ai nevoie de putina inspiratie in ceea ce priveste ideile de cadouri de Craciun pentru parinti, iubiti sau copii, Sofia Concept iti prezinta cateva recomandari generale:

Set Blender de mana 4 in 1 Mix Master

         

 

Masina Profesionala Tuns, 10W, 2500 mAh

Excavator Yellow 1:18

   

Set Accesorii Frozen Printesa Elsa

     

Pentru oamenii apropiati- familie, prieteni- sfatul nostru e sa asculti cu atentie. Daca vrei sa le oferi exact ce-si doresc, sigur ii vei auzi la un moment dat zicand mai mult sau mai putin clar ce vor. Trece-le dorintele pe lista si transforma-te in Mos Craciun! Cu totii se vor bucura!

Articole Similare

Lasă un răspuns