Iluminare

Iluminatul Exterior – Importanța Proiectoarelor LED

Despre proiectoarele led stim ca sunt sisteme de iluminat de mare putere, folosite pentru iluminarea spatiilor intinse precum terenuri sportive, parcari, fatade de cladiri, gradini. Proiectoarele led sunt o solutie economica din punct de vedere al consumului de energie electrica, cu pana la 90%. Aceste sisteme de iluminat sunt totodata solutia economica din punct de vedere a  fiabilitatii, avand o durata de functionare de 50.000 ore. Desi, initial, ele reprezinta o investitie, aceasta se amortizeaza in scurt timp, oferind, in schimb, o serie de avantaje deloc de neglijat. Produsele din gama de proiectoare led aduc, in primul rand, confort vizual, siguranta in interiorul proprietatii sau afacerii. Per total, ele sunt o solutie moderna de iluminare care poate exclude alte variante costisitoare.

Proiectoare led pentru iluminatul din interior si exterior

Durabilitatea si performanta lor in medii reci recomanda proiectoarele led atat pentru iluminatul din interior, cat si pentru iluminatul exterior. Iluminatul cu LED exterior este folosit adesea pentru decor, insa multi proprietari aleg sa il utilizeze si pentru iluminatul de supraveghere. Pentru Iluminatul ambiental sau de efect se folosesc proiectoarele de puteri mici (10W – 30W), cu lumina calda 2700-3200K (pentru iluminatul caselor, al monumentelor si cladirilor istorice). Iluminatul general in aer liber necesita proiectoare cu LED de 50W – 200W, cu lumina rece 6000-6500K. Sistemul cu proiectoare led implica o montare usoara pentru iluminarea atelierelor, halelor, terenurilor de sport, tunelurilor, parcarilor, fabricilor. 

Iata propunerile noastre:

Proiectul portabil cu LED este usor de transportat si are o iluminare excelenta, cu o luminozitate totala de pana la 1400lm si putere de 50W. Il puteti folosi atat la pescuit sau la alte activitati in aer liber.

Proiector Portabil cu LED-uri de 9000lm, incarcare USB, IP44 rezistent la apa, 6500K, 100W, pentru atelier, garaj, camping, santier sau urgente.

Durata de viata mare

Proiectoarele led sunt cunoscute pentru durabilitatea lor si viata lunga. Printre principalele avantaje ale corpurilor de iluminat cu led se numara durata mare de viata, de 10 ori mai mare decat a surselor de lumina cu incandescenta , cu halogen sau lumini fluorescente. In plus, atunci cand se apropie de sfarsitul duratei lor de viata, luminile nu se sting brusc, ci se diminueaza treptat.

Lumina puternica

Un alt avantaj al proiectoarelor led este lumina puternica, fasciculul de lumina alb al led-ului fiind foarte asemanator cu lumina zilei. Atunci cand este folosit pentru iluminarea stadioanelor, spectatorii se vor simti ca in miezul zilei. Alimentarea lor la tensiune nu implica niciun fel de problema, iar consumul nu va pune probleme instalatiei electrice.

Rezistente la temperaturi scazute si ridicate

Spre deosebire de alte corpuri de iluminat, noile proiectoare led sunt foarte rezistente la temperaturi scazute si ridicate. S-au dovedit eficiente inclusiv in in depozite frigorifice si zone de depozitare, ramanand  stabile si functionale, chiar si in conditii de inghet. Sunt de asemenea impermeabile la fluctuatiile de temperaturi si imune la conditiile de mediu.

Proiectoare led cu senzor de miscare

Proiectoarele si lampile LED cu senzor de miscare sunt o masura ideala de securitate, fie ea rezidentiala sau comerciala. Proiectoarele led cu senzor de miscare sunt un ajutor in cazul unei infractiuni de incalcare a proprietatii, contribuind la claritatea imaginilor inregistrate de camerele de supraveghere. Mai mult decat atat, montarea proiectoarelor led cu senzor de miscare reduce consumul de energie electrica in timpul cat senzorul nu percepe miscare in raza sa de actiune, iar ‘’bateria’’ de proiectoare led instalata este in stand-by. 

Proiectorul LED cu senzor cu o putere de 100 W are o luminozitate totala de 8900lm si este potrivit pentru curtea si gradina dumneavoastra!

Lampa solara cu senzor Leo poate fi montata pe perete, stalp sau in alte constructii si va asigura iluminarea pe timp de noapte.

Proiectoare LED cu alimentare solara

Alimentarea proiectoarelor se poate face si solar, cu ajutorul unui panou solar care încarcă proiectorul în timpul zilei. Dacă vrei să folosești un proiector pentru casa de vacanță, să zicem, și nu dorești un consum în plus, un model cu alimentare solară este excelent. În plus, îți păstrează și casa în siguranță. Proiectorul LED cu panou solar este adesea folosit pentru iluminarea terenurilor de joaca in aer liber, gradini, intrarilor in garajuri, etc. Poate fi montat pe perete, stalp sau in alte constructii si va asigura iluminarea pe timp de noapte. Fasciculul alb de lumina produs este foarte asemanator cu lumina zilei, asigurand un confort vizual pe timp de noapte. 

Proiector LED Cu Panou Solar, 50W

Proiector LED Cu Panou Solar, 200W

Pentru mai multe produse din categoria corpuri de iluminat, intrati aici!

Articole Similare

Lasă un răspuns