Website-ul www.sofiaconcept.ro este operat de catre firma SC SOFIA EXCLUSIVE CONCEPT SRL, cu sediul in Buzau, str. Bucegi, nr.14, J10/779/2018, RO39686924, Capital Social: 200 RON, tel: 0729170050.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.sofiaconcept.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.

Firma SC SOFIA EXCLUSIVE CONCEPT SRL poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului www.sofiaconcept.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

Prezentul document se completeaza cu dispozitiile prevazute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Toate materialele postate pe acest site, si site-ul in sine, sunt protejate de drepturi de autor, marci comerciale si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Aceste materiale apartin societatii Firma SC SOFIA EXCLUSIVE CONCEPT SRL sau filialelor sale, putand fi folosite cu permisiunea proprietarilor lor, numai in scop non-comercial. Termenul de materiale vizeaza: fotografii, imagini, ilustratii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, marci comerciale si alte materiale continute in acest site, precum si software-ul utilizat in proiectarea si dezvoltarea site-ului.

Materialele conţinute in acest site sunt afisate numai pentru scopuri informationale si promotionale. Acest site este numai pentru uz privat, personal si non-comercial. Descărcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisa numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisa reproducerea (exceptand uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afisarea, stergerea, adaugarea, modificarea, crearea unor lucrari derivate, vinderea sau participarea la vanzarea oricaror materiale din continutul acestui site, al oricarui software aferent. Orice alta utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fara acordul prealabil, in scris, din partea Firmei SC SOFIA EXCLUSIVE CONCEPT SRL, este strict interzisa.