COMENZI TELEFONICE: 0720 271 799
Transport gratuit peste 250 lei. Livrare rapidă, în maxim 48h! Retur garantat!

Transport gratuit peste 250 lei.

Transport rapid (24-48h)
RETUR GARANTAT!

FII INFORMAT

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

MAI JOS POȚI GĂSI CÂTEVA RĂSPUNSURI LA CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

Cum pot să comand?

Sofia Concept vă pune la dispoziție următoarele metode pentru a plasa o comandă : prin plasarea unei comenzi direct pe website-ul nostru  sofiaconcept.ro sau ne puteți contacta telefonic la unul dintre numerele de telefon : 0729 170 050/ 0725 365 098, în intervalul orar Luni – Vineri 09.00 – 17.00.
Pentru o procesare mai rapidă a comenzii dumneavoastră, este nevoie ca toate spațiile să fie completate corect. În cazul în care o informație suplimentară este necesară confirmării comenzii, veți fi contactați telefonic pentru completarea acesteia.

Cum pot să plătesc?

Sofia Concept vă pune la dispoziție următoarele metode de plată :
RAMBURS – Plătiți coletul în momentul în care curierul vi-l livrează.

CARD ONLINE – Puteți plăti direct cu cardul, prin intermediul site-ului sofiaconcept.ro .

ORDIN DE PLATA – Plasați comanda și plătiți direct prin transfer bancar! Această metodă necesită confirmarea plății efectuate prin e-mail la : contact@sofiaconcept.ro, coletul va fi predat curierului după ce avem confirmarea din partea băncii.

Cât costă livrarea produselor?

Orice comandă ce depășește valoarea de 250 RON, beneficiază de TRANSPORT GRATUIT!

Pentru comenzile de sub 250 RON, costul transportului este în valoare de: 19,99 RON.

Când ajung produsele?

Livrarea se efectuează prin intermediul curierului, într-un termen de 1-2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii pe  sofiaconcept.ro .

Imediat după finalizarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare în care o să găsiți toate datele coletului dumneavoastră. Pentru comenzile efectuate sâmbătă și duminică, procesarea va începe în următoarea zi lucrătoare.

Cum pot modifica / anula comanda?

În cazul în care doriți să efectuați modificări sau să anulați o comandă, este necesar să ne contactați telefonic la unul dintre numerele de telefon:
0729 170 050/ 0725 365 098
în intervalul orar : Luni-Vineri : 09.00 – 17.00.

Cu ce firmă de curierat trimiteți produsele?

Livrarea se efectuează prin intermediul firmei de curierat DPD.

Ce se întâmplă dacă nu sunt acasă atunci când vine curierul pentru livrarea produselor?

Sfatul nostru este să alegeți pentru livrare adresa de la locul de muncă, în cazul în care în timpul orelor lucrătoare nu sunteți acasa.

Dacă nu sunteți disponibil atunci când sosește coletul, puteți contacta firma de curierat / șoferul, la numărul de telefon primit în mesajul informativ primit de la firma de curierat și puteți stabili ulterior detaliile livrării direct cu aceștia.

Pot sa schimb un produs cu altul?

Sigur că da, dacă vă răzgândiți asupra culorii sau modelului, echipa noastră vă pune la dispoziție schimbarea acestora, doar dacă sunt respectate următoarele condiții:

  • Solicitarea schimbului să se facă în maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;
  • Completați formularul de retur, menționând mărimea/culoarea dorită la schimb;
  • Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat, nu trebuie să prezinte urme de uzură (rugăm ca, pe cât posibil, să trimiteți produsul în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte).
  • Costurile de transport în valoare de 25 RON vor fi suportate de dumneavoastră.
  • Comenzile de schimb se plasează și telefonic, la unul din numerele de telefon : 0729170 050/ 0725365 098.
Se pot returna produsele comandate ?

Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați telefonic la : 0729170 050/ 0725365 098, în intervalul orar : Luni – Vineri : 09.00 – 17.00, să trimiteți mail pe contact@sofiaconcept.ro, și să completați formularul de retur .

Înainte de a ne contacta, vă rugăm să vă asigurați că îndepliniți condițiile de returnare a produselor. Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați următorul link: https://www.sofiatoys.ro/politica-de-retur, sectiunea POLITICA DE RETURNARE.

Trebuie să faceți solicitarea returnării produselor în maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat, nu trebuie să prezinte urme de uzură.

Costul de transport al curierului în cazul returului produsului/produselor, va fi suportat în totalitate de client. Produsul/produsele pot fi returnate doar prin curier direct la adresa depozitului nostru din Strada Bucegi, Nr. 14, Buzău.

Nu acceptăm colete de la POȘTA ROMÂNĂ sau colete cu RAMBURS, acestea vor fi refuzate.

În cât timp îmi primesc banii inapoi?

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face în termen de cel mult 30 zile calendaristice de la recepționarea coletului dumneavoastră, prin ordin de plată, într-un cont bancar specificat de dumneavoastră. Formularul poate fi completat la această adresă : https://www.sofiatoys.ro/politica-de-retur, sectiunea POLITICA DE RETURNARE.

Beneficiez de garanție pentru produse ?

Bineînțeles! Toate produsele comercializate de sofiaconcept.ro sunt noi și beneficiază de o garanție, în funcție de categoria din care face parte.

Dacă nu ai găsit mai sus răspuns la întrebarea ta

NE POȚI CONTACTA

FIE APĂSÂND BUTONUL DE WHATSAPP DIN DREAPTA JOS, FIE PRIN INTERMEDIUL FORMULARULUI DE CONTACT.

Cos de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe site reprezinta acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor