Haine Copii

Hainele de iarnă pentru copii – Confort și siguranță

Sfaturi pentru pregătirea copiilor pentru temperaturile reci

Majoritatea copiilor învață să iubească zăpada și să îmbrățișeze pe deplin iarna. Dar pentru unii bebeluși și copii mici, temperaturile scăzute și condițiile de zăpadă necesită obișnuire. Părinții copiilor mici sunt întotdeauna încântați să le prezinte copiilor lor o primă ninsoare sau o drumeție de iarnă, dar se simt repede dezamăgiți atunci când experiența se transformă în furie și lacrimi.

Iată câteva sfaturi pentru a-ți ajuta copilul să se adapteze la zăpadă și frig:

  1. REGLAȚI TEMPERATURA DIN CASĂ

Începeți prin a vă ajusta temperatura din interiorul casei. Opriți termostatul și evitați să vă îmbrăcați gros prea mult timp înainte de a pleca. Acest lucru va ajuta să vă obișnuiți copilul cu trecerea lentă de la cald și confortabil la frig.

  1. ARATAȚI-LE DIN CASĂ ECHIPAMENTUL DE EXTERIOR

Introduceți încet copiilor echipamentul de exterior din interiorul casei dumneavoastră. Puneți-le o mănușă și arătați-le cum să prindă o jucărie. Puneți-le costumul de zăpadă și lăsați-i să se rostogolească. Lăsați-i să poarte cizmele lor curate de iarnă prin casă.

  1. DISTRACȚIA

Aceasta este o abilitate cheie parentală, în general, dar arta de a distrage atenția poate împiedica copilul să se gândească la frig și la mișcarea lor restricționată cu totul. Încercați câteva jucării în aer liber care sunt ușor de manevrat, vehiculele de jucărie funcționează grozav în zăpadă, sau puteți face împreună urme de pași și de mâini.

  1. IEȘIȚI PUȚIN CÂTE PUȚIN

Începeți cu 10-15 minute afară și rămâneți aproape de casă. Și dacă totul merge bine, mai adăugați câteva minute. Și dacă așa merge bine, atunci vă puteți gândi să împachetați toate echipamentele într-o mașină și să conduceți undeva… cum ar fi, poate, în parc, sau o drumeție scurtă.

  1. IEȘIȚI AFĂRĂ CU UN GRUP

Copilul va avea prieteni cu care să se joace pentru a-și ține mintea departe de frig și de echipamentul lor incomod de zăpadă, iar dumneavoastră veți avea alți părinți empatici care vă înțeleg pe deplin și ar putea să vă ofere sfaturi suplimentare. Mergeți într-o excursie împreună!

 ”Cum îmi îmbrac copiii pentru aventuri în aer liber în frig și de ce echipament am nevoie?” Vă prezentăm câteva sfaturi utile, sugestii, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de timpul petrecut în anotimpul rece.

Îmbrăcarea unui bebeluș pentru vremea rece  presupune, în general, să aibă straturi de bază, care să le țină cald la interior și un strat exterior, rezistent la apă, precum un combinezon, ușor de îmbrăcat, asigurându-va, astfel, că tot corpul rămâne cald și uscat.

Cum alegi cel mai bun combinezon în funcție de vârsta copilului?

Există diverse tipuri de combinezoane pentru bebeluși, în funcție de vârsta copilului: sub 3 luni, între 3-6 luni/ 6-9 luni/ 9- 12 luni/ 1- 2 ani , 2-3 ani.

Atunci când alegi un combinezon, trebuie sa tii cont de vârsta și dezvoltarea copilului. Cum micuțul crește destul de repede în inălțime și greutate, este recomandat să cumperi un astfel de produs un pic mai mare, pentru o folosire mai îndelungată.

Combinezoanele păstrează temperatura corpului, oferind confortul termic necesar celor mici: fie că mergeți la o scurtă plimbare, la cumpărături sau pur si simplu la iesiri în aer liber, în perioadele reci, combinezoanele pentru bebeluși sunt de mare ajutor.

Pe lângă faptul că țin de cald și sunt foarte confortabile, sunt ușor de îmbrăcat și nu mai trebuie să înfofoliți copilul. Optați pentru combinezoane de calitate, realizate din materiale cât mai rezistente și mai sigure.

Noi le recomandăm pe cele din bumbac, asa cum veți găsi și pe site-ul nostru:

Pielea bebelușilor este delicată și catifelată, iar hăinuțele din bumbac îi protejează cel mai bine. Pe lângă un confort sporit, bumbacul mai oferă și deplină lejeritate. Densitatea bumbacului din țesături le conferă o textură mătăsoasă hăinuțelor și le face foarte rezistente, în același timp.

Asadar, combinezoanele nu ar trebui să lipsească din garderoba bebelușului în perioadele reci ale anului, iar cel mic va fi gata să se bucure de aerul curat de afară. Le veți regăsi în cadrul magazinului nostru, în diverse modele și design-uri viu colorate, gata să fie îmbrăcate de cei mici.

SETURI FÂȘ

Când vine frigul, principala grijă este să le asigurăm haine călduroase copiiilor pentru a se juca liniştiţi afară. Mereu ne întrebăm cât de gros sau subţire trebuie să îi îmbrăcăm să nu se supra-încălzească, să nu le fie rece şi să se simtă comod.

Unele seturi de iarnă pentru copii sunt izolate cu puf de gâscă sau de rață. Unii folosesc izolație sintetică. Aproape toate sunt rezistente la apă și au o mulțime de caracteristici pentru activități de iarnă, cum ar fi schiul, snowboardul și distracția pe zăpadă.

Sunt realizate din materiale rezistente la apă, fiind ușor de curățat și de întreținut. Puteți schia sau face snowboard. Sunt perfecte pentru vreme rece, țin de cald, funcționale și confortabile pentru zăpadă.

Recomandarea noastră pentru o purtare cât mai îndelungată este să le spălați de mănă în apă călduță, apoi să le scuturați și să le uscați pe un umeraș sau să le duceți la curățătorie.

                                                   

Având, așadar, un echipament potrivit de iarnă, copiii vor fi protejați pe tot parcursul sezonului și vor putea sta cât mai mult afară.

Articole Similare

Lasă un răspuns